5 redenen waarom iedere administratief medewerker moet kiezen voor compatible adresetiketten

5 redenen waarom

5 redenen waarom iedere administratief medewerker moet kiezen voor compatible adresetiketten

Als administratief medewerker draag je een hoop verantwoordelijkheden binnen een bedrijf. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het versturen van post en pakketten. Daarvoor heb je adresetiketten nodig. Je gebruikt er wekelijks tientallen of misschien wel honderden. Je print het adres op het label, die plak je op de envelop en tadaaa… jouw post is klaar om te versturen.

Natuurlijk wil je een goede indruk achterlaten bij de ontvanger. Daarnaast wil je er zeker van zijn dat de zending ook daadwerkelijk aankomt. Daarom is het belangrijk dat de adreslabels van goede kwaliteit zijn – ze moeten natuurlijk wel blijven plakken. Crazylabels begrijpt heel goed wat jij belangrijk vindt. Daarom geven we jouw vijf redenen om te kiezen voor onze compatible adresstickers:

  1. Wij leveren jouw compatible labels tot wel 75% goedkoper dan de originele labels. Zo houd je meer geld over voor andere zaken.
  1. Onze compatible labels zijn kwalitatief even goed als de originele adresetiketten. Ze hechten uitstekend en zijn bovendien BPA-vrij.
  1. Adresetiketten op? Binnen een werkdag heb je jouw bestelling in huis. Wij leveren supersnel, dus je zit nooit meer zonder labels.
  1. Onze website is zo ingericht dat bestellen een eitje is. Het is erg overzichtelijk en met drie klikken heb je jouw etiketten besteld.
  1. Advies nodig? Wij helpen je graag op weg. Ook voor de beste service ben je bij ons aan het juiste adres!
Moeten we je nóg meer redenen geven om te bestellen bij Crazylabels? Ervaar nu zelf onze scherpe prijzen, snelle levering en de beste service. Wij weten het zeker… jij blijft bij ons plakken ;-)