A4-etiketten op rol vs. etiketten op vel

A4-etiketten op rol vs. etiketten op vel

Etiketten op vel, het wordt nog steeds veel gebruikt door veel bedrijven. Snelheid, inktgebruik, kwaliteit en extra kosten... Handig om eens alles goed een rijtje te zetten. Wij helpen je graag om een goede keuze te maken. In onderstaand blog lees je waarom een overstap wel eens veel kan opleveren.

Snel, sneller, snelst

Verdorie! Voordat je het weet is de dag voorbij en je moet je pakketten en enveloppen nog versturen. Dit heeft natuurlijk niet de hoogste prioriteit. Je wilt hier daarom niet onnodig tijd aan besteden. Dan is een Zebra-printer of een Dymo labelwritter toch wel heel handig. Als je bedenkt dat de meeste bedrijven gemiddeld dertig pakketten en/of enveloppen per dag versturen, betekent dit dat je in 27 seconde klaar bent. Gebruik je etiketten op vel, waar er vier op een vel zitten ben je al gauw tien minuten kwijt. Kostbaar, want die tijd kan je ook gebruiken om je laatste offertes om te zetten in order. Verstuur je dagelijks pakketten, dan is je eerste winst behaald bij het gebruik van etiketten op rol.

Kosten

Met A4-etiketten ben je al snel €0,10 tot €0,15 per etiket kwijt. Kies je voor etiketten op rol dan ben je met €0,01 per etiket een stuk voordeliger uit. Maar dat zijn niet de enige kosten. Etiketten op rol worden namelijk door middel van warmte bedrukt. Voor de A4-etiketten op vel heb je inkt nodig.

Thermische etiketten

De etiketten op rol worden door middel van warmte bedrukt, waardoor dure inkten en laserprinters niet meer nodig zijn. De eenmalige aanschaf van een passende printer bij is al voldoende om over te gaan naar etiketten op rol.

Eindeloze mogelijkheden

Etiketten op rol hebben eindeloze mogelijkheden. Vaak wordt er gedacht dat het gebruik uitsluitend voor adressen is. Het klopt dat etiketten daar het meest voor gebruikt worden, maar wat dacht je van magazijnetiketten, prijslabels, barcode-etiketten, QR-codes en nog veel meer. Omdat Crazylabels verschillende soorten labels aanbiedt, zijn jouw mogelijkheden eindeloos. De keus is aan jou. Crazylabels is van de nieuwe generatie waar snelheid, kwaliteit en lage kosten belangrijk zijn. Doordat wij het meeste op voorraad hebben, kunnen wij je bestelling morgen al bij je hebben.