Ben jij klaar voor de feestdagen?

Ben jij klaar voor de feestdagen? Sinterklaas, Kerstmis, Black Friday. The most wonderful time of the year. Toch? De laatste maanden van het jaar zijn inderdaad de leukste van het jaar, maar ook de drukste. Sinterklaas en de Kerstman komen langs en cadeaus worden aangeschaft. Je bent er maar druk mee. Maar jij als ondernemer hebt het dubbel zo druk. Niet alleen thuis, maar ook op de zaak moet een hoop geregeld worden. Extra personeel, meer voorraad, maar heb je ook genoeg verzendlabels en adreslabels?

500 miljoen pakketten en 2,5 miljard brieven...

... worden jaarlijks verstuurd. Geen wonder dat er in november en december wel eens een pakket vertraagd. Eind 2017 was het zelfs zo'n gekte dat PostNL het niet meer aan kon en kerstkaarten nog in februari afgeleverde. Dit zorgde voor ontzettend veel claims en schade. Als dit bij je pakketten gebeurt, ben je als ondernemer verantwoordelijk. Ook dit jaar is het weer van belang dat je de juiste vervoerder hebt. En verstuur vooral op tijd je pakketten.

Een eerste indruk maak je maar één keer

Rond deze tijd van het jaar is het belangrijk dat je goed vindbaar bent op Google en dat je website er perfect uitziet. Hier heb je natuurlijk aan gedacht. Maar het gaat ook om het pakket dat je verstuurd. Is het goed ingepakt? Zit het in de juiste doos? Is het pakket voorzien van een verzendlabel? Je ziet namelijk nog vaak bij pakketten een handgeschreven adres. Slordig en niet echt van deze tijd. Zorg ervoor dat je adreslabels of verzendlabels in huis hebt.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Bereid je goed voor, maak een goede planning en zorg dat iedereen weet wat die moet doen. Ben jij goed voorbereid dan heb je ook geen stress en straal je deze rust uit naar je personeel. Want in deze gekte moet iemand het overzicht bewaren, toch? Werk zo efficiënt mogelijk en zorg dat iedereen weet waar alles ligt en wat er van ze verwacht wordt. Van customer service-toppers tot de logistieke medewerker die de pakketten inpakt en voorziet van een label. Want zijn de labels op, dan is het handig om te weten waar de voorraad staat en of je bij moet bestellen. Het kan natuurlijk gebeuren dat het beter loopt dat verwacht. En dan wil je een partij hebben die snel schakelt en binnen no time verzendlabels levert.

Vandaag besteld, morgen in huis

Crazylabels is er klaar voor. Wij hebben de meeste voorraad in huis en voorzien je de volgende dag al van verzendlabels. Kom je toch onverwacht zonder verzendlabels of adresetiketten te zitten. Dan zorgen wij ervoor dat je ze supersnel binnen hebt. Wij kunnen alleen maar zeggen: succes met de voorbereiding en geniet vooral van de gekte!