Crazylabels gaat de grens over - Duitsland

MARKELO - De champagneglazen staan nog niet droog in de kast of Crazylabels mag opnieuw het glas heffen. In juli ging Crazylabels de zuidergrens over en betrad de Belgische markt, met succes. Opnieuw wordt er een feestje gevierd in Markelo. De labelleverancier in hartje Overijssel gaat de Duitse markt verkennen. Deze stapt zorgt voor enorme kansen. Niet alleen is de Duitse markt enorm groot, de service, kwaliteit en prijsverhouding van Crazylabels, is iets unieks in Duitsland. Veel bedrijven focussen zich op prijs of op kwaliteit. De service, daar gaat Crazylabels mee scoren. In Nederland wist Crazylabels al een 9,7 gemiddeld te halen met 200 beoordelingen. En dit gaat niet vanzelf. Het bieden van service is een kleine moeite, een persoonlijk bedankje, een belletje en zorgen dat je, je afspraken nakomt.

Met de stap om Duitsland in te gaan komt Crazylabels haar beloftes na. Begin 2020 werden er de volgende beloftes gedaan:

  • Een nieuwe website
  • Live in drie Europese landen
  • Groei van 150% t.o.v. 2019
  • NPS (klanttevredenheid) van 70
  • Twee nieuwe productcategorieën.

November 2020 kan Crazylabels alles afvinken.

Overname labelstickers

Begin 2019 nam Crazylabels Labelstickers over. In één klap 5.000 klanten erbij! Dit zorgde voor een extra duwtje in de rug. De enorme groei die er sinds 2019 is, heeft gezorgd voor een nieuw pand, extra personeel en heel veel tevreden klanten. Samen met de klanten bouwde Crazylabels haar nieuwe website. Zo plaats je binnen enkele minuten al je order en vind je de juiste rollen die passen op jouw printer. Deze efficiëntie ziet de klant weer terug in de prijs. Zo kan Crazylabels ervoor zorgen dat alle labels, zoals de bekende Dymo labels, nergens goedkoper zijn.

Service, kwaliteit en prijs

Als je service en kwaliteit biedt, is de prijs hoog. Wil je voor een scherpe prijs gaan en service, dan is de kwaliteit slecht en wil je voor kwaliteit en prijs gaan, dan krijg je geen service. Bij Crazylabels denken wij hier anders over. Het gaat om compatible labels, bestel je bij ons de Dymo 99012, dan weet je zeker dat de prijs goed is, de kwaliteit top is en de service geweldig. Service kost namelijk niks. Op het moment dat je het in één keer goed doet, dan komt je klant niet met een vraag of een klacht. Bel je proactief achter klanten aan, dan hoeven ze jou niet te bellen. Daarom geloven wij, dat zowel de prijs, de kwaliteit als de service goed moet zijn.

Ben jij benieuwd wat Crazylabels voor jou kan betekenen? En wil jij deze topservice ook ervaren? Bestel dan snel jouw labels bij Crazylabels!