December: top of flop?


labels-dymo

December: top of flop?

De decembergekte is bijna voorbij. Over een week is het alweer Kerstmis. Even tijd voor jezelf en je kan terugkijken op een goed jaar. Je bent net begonnen, enorm gegroeid of misschien heb je een moeilijk jaar gehad. Nog een weekje en dan kun het jaar achter je laten. Hoe kijk jij terug op 2018?

De laatste loodjes, de laatste pakketten die verzonden moeten worden. Wij hebben gemerkt dat dit voor iedereen een hectische maand was. Wij hebben namelijk ook een waanzinnig drukke maand gehad om iedereen te voorzien van verzendlabels of adresetiketten. En daar gaan wij, ook de laatste paar weken van dit jaar, gewoon mee door. Gelukkig zagen we de piek aankomen en hebben we ervoor gezorgd dat er genoeg voorraad was en hebben we alle pakketten nog dezelfde dag kunnen versturen.

Verzendlabels is niet het eerste waar je aan denkt bij zo’n voorbereiding. We kunnen daarom best begrijpen dat je last minute nog verzendetiketten of verzendlabels moet hebben. Daarom staan we ook nu nog voor jou klaar. En om het jaar extra goed af te sluiten hebben we voor jou nog een speciale aanbieding. Zit je er klaar voor?

Dymo-rollen
Op alle dymo-rollen krijg je tot kerst 10% korting. Heb je adresetiketten nodig? Kies dan voor de Dymo 99012 of Dymo 99010. Deze Dymo-rollen heb je met deze korting al vanaf € 0,45 per rol. Verstuur jij meer grote pakketten, dan kies je voor de Dymo 99014 of de Dymo S0904980.

Zebra-etiketten
Verstuur je via DHL, PostNL, DPD of GLS? Dan zijn de Zebra-verzendetiketten iets voor jou. Ook op deze verzendrollen geven we een korting van 10%. Gebruik je DHL als vervoerder, dan ga je voor de 102 x 210 mm. Voor de rest van de vervoerders ga je voor de Zebra-etiketten met het formaat 102 x 150 mm.

Gebruik de code: decembermaand om de korting te verzilveren.

Crazylabels wenst je te gekke feestdagen toe!

labels-dymo December: top of flop? De decembergekte is bijna voorbij. Over een week is het alweer Kerstmis. Even tijd voor jezelf en je kan terugkijken op een goed jaar. Je bent net begonnen, enorm gegroeid of misschien heb je een moeilijk jaar gehad. Nog een weekje en dan kun het jaar achter je laten. Hoe kijk jij terug op 2018? De laatste loodjes, de laatste pakketten die verzonden moeten worden. Wij hebben gemerkt dat dit voor iedereen een hectische maand was. Wij hebben namelijk ook een waanzinnig drukke maand gehad om iedereen te voorzien van verzendlabels of adresetiketten. En daar gaan wij, ook de laatste paar weken van dit jaar, gewoon mee door. Gelukkig zagen we de piek aankomen en hebben we ervoor gezorgd dat er genoeg voorraad was en hebben we alle pakketten nog dezelfde dag kunnen versturen. Verzendlabels is niet het eerste waar je aan denkt bij zo’n voorbereiding. We kunnen daarom best begrijpen dat je last minute nog verzendetiketten of verzendlabels moet hebben. Daarom staan we ook nu nog voor jou klaar. En om het jaar extra goed af te sluiten hebben we voor jou nog een speciale aanbieding. Zit je er klaar voor? Dymo-rollen Op alle dymo-rollen krijg je tot kerst 10% korting. Heb je adresetiketten nodig? Kies dan voor de Dymo 99012 of Dymo 99010. Deze Dymo-rollen heb je met deze korting al vanaf € 0,45 per rol. Verstuur jij meer grote pakketten, dan kies je voor de Dymo 99014 of de Dymo S0904980. Zebra-etiketten Verstuur je via DHL, PostNL, DPD of GLS? Dan zijn de Zebra-verzendetiketten iets voor jou. Ook op deze verzendrollen geven we een korting van 10%. Gebruik je DHL als vervoerder, dan ga je voor de 102 x 210 mm. Voor de rest van de vervoerders ga je voor de Zebra-etiketten met het formaat 102 x 150 mm. Gebruik de code: decembermaand om de korting te verzilveren. Crazylabels wenst je te gekke feestdagen toe!