Hoeveel pakketten heb jij met Black Friday verstuurd?

Hoeveel pakketten heb jij op Black Friday verstuurd? Black Friday is één van de dagen waarbij de economie een enorme stimulans krijgt. Bijna elk bedrijf strooit met enorme kortingen en de consument besteedt miljarden euro's op één dag. Een superdag voor de ondernemer. Maar hoe is het voor jouw bedrijf verlopen? Heb je de drukte en gekte bij kunnen houden. En het belangrijkste; heb je alle pakketten kunnen versturen?

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is alles geweest. Je hebt extra personeel ingezet om je klant te woord te staan, pakketten in te pakken en misschien zelfs wel koeriers om er voor te zorgen dat de pakketten ook daadwerkelijk worden afgeleverd. Ook heb je natuurlijk aan alles gedacht als het gaat om verpakking. Een mooi doosje, inpakpapier en een handgeschreven kaartje om het extra persoonlijk te maken. Jij bent er helemaal klaar voor geweest... Of toch niet?

Verzendlabels

Aii... Je voorbereiding was perfect. Op de dag zelf verliep het ook goed. Toch kregen wij verschillende telefoontjes met de vraag of we op de dag zelf nog verzendlabels konden leveren. 'Helemaal vergeten en het gaat zo hard' was het antwoord van de klant. En natuurlijk had Crazylabels hier rekening mee gehouden. Door voldoende voorraad te houden en snel te schakelen zorgde we ervoor dat alles op tijd werd geleverd.

The day after

De piek of voorbij, maar de sporen laten zien dat het een gekte is geweest. In de hoek liggen nog wat kapotte lege dozen, op tafel wat verdwaalde blaadjes en de deur is beschadigd van de rij met klanten die zich voor openingstijd verzamelde. En op het moment dat je begint met opruimen denk je aan de volgende piek die er al weer snel aankomt. Het bedrijfsleven in de laatste maanden van het jaar stopt niet...

Black Friday bij Crazylabels?

Bij Crazylabels was het ook drukker dan normaal. Maar bij Crazylabels zijn de prijzen het hele jaar goed. Ook na Black Friday. Waar we wel voor zorgen is een goede voorraad. Ook na vrijdag zorgen ervoor dat we jouw bestelling zo snel mogelijk afhandelen.

Voorbereid op de decembermaand?

De decembermaand staat voor de deur. Na alle pakketten die er verstuurd zijn is het handig om je verzendlabels in te slaan. Bij Crazylabels vind je adresetiketten al vanaf €0,50 per rol. Wij zijn er klaar voor. Jij ook?