Crazylabels neemt Labeltycoon over

Hengelo, Nederland - Crazylabels, een van de grootste spelers in de markt van compatible Dymo labels, heeft aangekondigd dat zij Labeltycoon heeft overgenomen. Labeltycoon is een andere speler in de labelbranche en heeft altijd nauw samengewerkt met Crazylabels.

Met de overname van Labeltycoon verstevigt Crazylabels haar positie in de compatible Dymo labelbranche. Door de krachten van de twee bedrijven te bundelen, kunnen zij nog meer klanten via een platform bedienen en een breder assortiment aanbieden.

De klanten van Labeltycoon kunnen gerust zijn: de service en kwaliteit die zij gewend zijn, blijven hetzelfde. Bovendien kunnen zij nu profiteren van sommige prijzen die tot 70% voordeliger zijn dan voorheen. Dit komt door de schaalvoordelen die de overname biedt.

"We zijn ontzettend blij met de overname van Labeltycoon," zegt Michael Willems, CEO van Crazylabels. "We hebben altijd nauw samengewerkt en hebben veel respect voor elkaar. Door onze krachten te bundelen kunnen we onze klanten nog beter bedienen en een nog breder assortiment aanbieden. We zijn vastbesloten om onze positie in de markt verder te verstevigen."

Door de snelle positionering de laatste jaren van Crazylabels in de labelmarkt, wordt het voor kleinere bedrijven moeilijk om nog te concurreren. Zo deed Crazylabels in 2019 al een overname van Labelstickers (een online webshop in labels) en versterkt Crazylabels haar positie verder in de markt.

Met de overname en de groei, positioneert Crazylabels zich nu als derde partij in Nederland. Crazylabels ontwikkeld zich verder en verwacht met een nieuwe ‘unieke’ online tool de verzend- en labelmarkt de komende jaren op zijn kop te zetten.

De overname van Labeltycoon door Crazylabels is per direct ingegaan. Klanten van beide bedrijven kunnen nog steeds bij hun vertrouwde contactpersonen terecht voor al hun vragen en bestellingen.