Dymo 99014 in prijs verlaagd

De compatible Dymo 99014 is één van de bestverkochte onder de Dymo's. Wij zien een enorme groei in de verkoop van deze Dymo-rollen. Deze veelzijdige Dymo-rol hebben we daarom in prijs verlaagd. Maar waar kan je deze etiketten allemaal voor gebruiken?

Dymo 99014

Dymo 99014 die ook wel bekend is als de S0722430, is met 220 labels per rol geschikt als adresetiketten, verzendetiket of als naametiket. De Dymo 99014 etiketten zijn geschikt voor direct thermisch printen en te gebruiken in de Dymo LabelWriter. De Dymo 99014 compatible label heeft een formaat van 101×54 mm en is van hoge kwaliteit met een permanente belijming. De labels zijn te gebruiken als verzendetiket bij DPD, DHL, TNT, UPS en GLS.

Adresetiket

Dagelijks versturen wij nog met z'n allen duizenden brieven. Een persoonlijk kaartje, maar ook facturen worden nog vaak per post verstuurd. De Dymo 99014 kan prima als adresetiket gebruikt worden. Met het formaat is het geschikt voor juist de grotere envelop. Stuur je meerdere enveloppen per dag, dan wil je deze niet meer schrijven en ga je voor een geprinte label. Met onze labelprinter kan je wel tot 80 labels per minuut printen. Adressen zijn weer gemakkelijk in te laden met een XLS-sheet.

Verzendetiket

Verstuur je nog geen honderden pakketten per dag, dan is de Dymo 99014 een prima oplossing. Het formaat 101x54 mm is een groot voordeel. Met dit formaat kan je een adres erg goed lezen en een barcode goed scannen. De Dymo 99014 past in een standaard Dymo LabelWriter 450. Ga je meer pakketten versturen, dan is het handig om over te gaan op een Zebra-printer met Zebra verzendetiketten. De Dymo-labels kunnen gebruik worden voor DPD, DHL, TNT, PostNL, UPS en GLS.

De labels zijn in prijs verlaagd en verkrijgbaar bij Crazylabels vanaf €1,20 per rol. Niet alleen witte etiketten, maar ook de gekleurde etiketten zijn verkrijgbaar bij Crazylabels