Originele Dymo's of compatible

Originele Dymo-labels of compatible? Een vraag die zonder onderbouwing simpel is. Origineel. Waar wat zijn nou de verschillen tussen origineel en compatible? Zitten er addertjes onder het gras? En wat zijn de voordelen?

 

Originele Dymo-labels

Je hebt je Dymo-labelwriter aangeschaft. Je bent klaar om je verzendlabels, adresetiketten of apotheeketiketten te gaan printen. Nu de labels nog. Op internet kom je van alles tegen. Verschillende formaten, doeleinden, maar ook prijzen. Je hebt bij het kopen van je printer te horen gekregen dat het verstandig is om de originele Dymo-labels te kopen. Maar op het moment van aanschaf zie je dat de prijs bijna 80% duurder is. Een keuze van €2,- voor een rol betalen of meer dan €10,- per rol. Gebruik je niet veel etiketten per jaar, dan zou je de keuze sneller kunnen maken om voor de originele Dymo labels te gaan. Maar als grootverbruiker is het een lastige beslissing.

 

Compatible Dymo labels

De compatible-Dymo labels zijn in gebruik hetzelfde als de originele labels. De Dymo-labelwriter leest de achterkant van de rol waar het etiket op zit en herkent waar het etiket eindigt.

Wat is dan het verschil tussen compatible labels en de originele labels? De werking is hetzelfde. De hechting van de etiketten zijn goed en de kwaliteit van de labels zijn goed. De prijs verschilt enorm. Zo kosten de originele Dymo 99012 meer dan €20,- bij afname van twee rollen. Crazylabels biedt de Dymo 99012 aan vanaf minder dan €1,-. Toch biedt niet elk bedrijf juiste etiketten aan. Zo zijn er veel etiketten uit bijvoorbeeld China die niet aan de Europese norm voldoen. Er zit bijvoorbeeld de stof BPA in, wat vanaf 1 januari 2020 verboden is in Nederland. Het is dus erg belangrijk om een juiste leverancier te vinden.

Voordelen compatible labels bij Crazylabels

  • Tot 90% voordeliger dan de originele labels
  • Europese productie
  • Binnen 24 uur geleverd
  • Topkwaliteit
  • Niet goed geld terug garantie
  • Altijd persoonlijk service
Voordelen originele labels
  • Ondersteuning door klantenservice van Dymo
  • Garantie op de printer.
Bij Crazylabels geven wij een 100% tevredenheidsgarantie. Wij staan achter ons product en kwaliteit. Heb je alsnog twijfels, dan krijg je, je geld terug als de rollen niet na tevredenheid werken. Waar wacht je op? Sla in die rollen.