Goedkoopste verzendlabels van Nederland

De goedkoopste verzendlabels vind je bij Crazylabels. Deze week hebben we een CRAZY DEAL waardoor je ze met een extra 15% korting kan aanschaffen. Welke verzendlabels zijn er?

De twee bekendste formaten verzendlabels zijn de 102 x 150 mm en de 102 x 210 mm. Beide verzendetiketten passen in de Zebra-printers. De 102 x 150 mm wordt standaard met 300 etiketten op een rol geleverd. De 102 x 210 mm wordt zijn standaard met 210 etiketten per rol geleverd.

Welke verzendlabel hoort bij welke vervoerder?

Je verstuurt je pakketten vaak met een vaste vervoerder. De grootste vervoerder in Nederland is nog steeds DHL als het gaat om pakketten. PostNL is een grote inhaalslag aan het maken en richt zich steeds meer op het bezorgen van pakketten, vooral bij consumenten. Verzend je met DHL, dan heb je de DHL-verzendetiketten nodig. DHL is de enige vervoerder die het formaat 102 x 210 mm gebruikt. Dit zijn extra grote verzendetiketten. Verstuur je met PostNL, GLS, DPD, TNT of UPS, dan gebruik je goedkope verzendlabels met het formaat 102 x 150 mm. Ook wel bekend als de Zebra 800264-605.

Zijn de Zebra-verzendetiketten alleen geschikt voor de Zebra-printer?

De meest verkochte printer is de Zebra GK420D. Maar de Zebra-verzendetiketten zijn niet alleen geschikt voor de Zebra-printers. De verzendrollen passen ook in de Toshiba, Bixolon en Brother-printers.

Waarom je verzendlabels bestellen bij Crazylabels?

Door onze jarenlange ervaring in e-commerce weten wij jij belangrijk vindt. Een handige website waar je met een aantal klikken je labels kan bestellen. Bij elke bestelling word je van het begin tot het eind op de hoogste gehouden en heb je toch een vraag dan krijg je persoonlijke service. Voor ons ben je namelijk geen nummer, maar je krijgt de service die je verdient. Natuurlijk is de prijs voor ons ook belangrijk. Daarom garanderen wij dat je nergens in Nederland de verzendetiketten goedkoper kan krijgen. Tot 2 juni 2019 zijn de verzendlabels nog goedkoper en kan je ze met 15% korting bestellen bij Crazylabels. Laat deze kans niet liggen en sla in die Zebra-etiketten!