Val op met gekleurde verzendlabels

In 2019 werden er jaarlijks meer dan 576 miljoen pakketten verzonden. In 2020 is dit aantal fors gestegen. Steeds meer bedrijven gingen van offline naar online en werden door de coronacrisis gedwongen om artikelen online aan te bieden. Dit zorgde voor een enorme druk bij de pakketbezorgers. Bezorgers zoals DPD, PostNL en DHL hadden het depot volstaan met pakketten en pakketten kwamen met dagenlange vertraging aan bij de klant.

Veel klanten waren ontevreden en dit zorgde ervoor dat klanten op zoek gingen naar een andere leverancier. Dit wil je niet als bedrijf. Om toch een glimlach op het gezicht van je klant te krijgen, kun je zorgen dat een pakket leuk ingepakt is.

Hoe doen wij dat bij Crazylabels? En hoe zorgde wij ervoor dat onze klant tevreden bleef en toch met een glimlach zijn of haar pakket uitpakte? Bij Crazylabels vinden we een tevreden klant erg belangrijk. De standaard labels zijn erg saai. Toch zorgen wij er dagelijks voor dat onze klanten het leuk vinden om bij ons te bestellen. Hoe? Wij zijn persoonlijk en geven ‘body’ aan een pakket.

Zo verwelkomen wij elke klant op een speciale manier. Elk pakketje dat ingepakt wordt, wordt met een persoonlijke noot ingepakt. Nieuwe klanten krijgen een handgeschreven kaartje om te laten zien hoe blij we met onze klanten zijn. Wij proberen te verwonderen en van het pakket een feestje te maken. Of je nu 1 rol besteld of meerdere, wij geven aandacht aan het pakket. Dit kun jij ook doen. Maar hoe laat je je pakket opvallen? Dit kan met gekleurde verzendlabels.

Verzend je pakket met een gekleurd verzendetiket

Bij Crazylabels kun je nu gekleurde verzendetiketten bestellen. Bestel een gekleurde verzendlabel in jouw huisstijl. Bij Crazylabels heb je keuze uit verschillende kleuren. Zo kun je de volgende gekleurde etiketten bestellen:

  • Zebra verzendetiket blauw
  • Zebra verzendetiket oranje
  • Zebra verzendetiket geel
  • Zebra verzendetiket rood
  • Zebra verzendetiket groen

 

Je kan je pakket met stijl versturen door een gekleurd etiket te gebruiken. Naast de gekleurde verzendetiketten hebben we bij Crazylabels ook een ruim assortiment gekleurde Dymo labels.

Gekleurde Dymo labels

Verstuur je veel kleine pakketten, brieven of wil je opvallen met gekleurde Dymo labels? Dan hebben we bij Crazylabels genoeg keus. Naast de blanco Dymo labels kun je de labels ook in verschillende kleuren bestellen. Zo hebben we Gouden Dymo etiketten tot Gele Dymo etiketten.

Gekleurde Dymo labels

Waarom bestel je gekleurde etiketten bij Crazylabels?

Bij Crazylabels hebben we niet alleen een ruim assortiment aan labels, we leveren de labels ook tegen de beste prijs. De persoonlijke touch zorgt ervoor dat onze klanten terugkerende klanten zijn. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,8. Wij zijn pas tevreden als jij als klant tevreden bent.

Alle labels leveren we vanuit voorraad en bestel je voor 17.00 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag verstuurd. Ben jij benieuwd naar de gekleurde etiketten? Bestel dan snel je gekleurde etiketten online bij Crazylabels. Waar wacht je op? Sla in die rollen!